• Новини

    Особливістю електродвигунів, що застосовуються в імпортних насосах всіх типів є їх висока надійність в роботі, оскільки вони досить часто експлуатуються в досить складних умовах, які часто перевищують допустимі норми.

    ПП "Енергоремкомплект" займається ремонтом та перемоткою електродвигунів, та здатне виконати комплекс робіт по діагностиці обладнання в тому числі і зарубіжного виробництва. В залежності від результатів діагностики буде проводитися поточний чи капітальний ремонт електродвигуна. Для цього є висококваліфіковані спеціалісти, все необхідне обладнання, підйомні механізми, відповідальні постачальники та імпортери запасних частин.

    Ремонтуємо електродвигуни для насосів стійких до піску, фекальних насосів, відцентрових занурювальних та інших типів насосів таких фірм як Pedrollo (Італія), Grundfos (Данія), Calpeda, Wilo та інших європейських виробників.

    Навіть, якщо вам не вдалося визначити виробника даного обладнання, не біда. Наші спеціалісти мають великий досвід, щоб зробити свою роботу якісно та у визначені терміни. Крім того створена гнучка система ціноутворення і гарантій на виконані підприємством роботи.


    Про нас

    Ми слідкуємо за останніми розробками та новинами від виробників промислового обладнання, та залюбки поділимося досвідом в таких питаннях, як ремонт електродвигунів, продаж насосів, та іншого обладнання.