• Новини

    Коли асинхронний двигун виходить з ладу, то несправним можна вважати і все обладнання чи агрегат, роботу якого він забезпечує. Двигуни такого типу є складовою частиною різного виробничого обладнання. В таких випадках несправність двигуна може стати причиною зупинки всього виробничого процесу. Тому необхідно постійно стежити за технічним станом обладнання та завчасно виявляти та усувати навіть найменші дефекти, грамотно здійснючи сервісне обслуговування.

    Перемотка асинхронного двигуна - послуга, що може убезпечити власника обладнання від витрат на покупку нового двигуна. Купити нове - завжди виходить дорожче ніж відремонтувати старе. Виключення з цього правила бувають, але досить рідко. Для асинхронних двигунів дане твердення більш ніж справедливе. Вартість перемотки асинхронного двигуна буде значно нижчою ніж вартість нового агрегату. Якщо двигун зламався - це не означає, що він втратив свої властивості назавжди. Є велика імовірність, що його можна відремонтувати, причому досить швидко і за невеликі гроші. Перемотка асинхронного двигуна дозволить дасть йому можливість відновити роботу. Звичайно, не завжди ремонт електродвигуна обходиться тільки перемоткою. Іноді для ремонту мотора вимагається заміна деяких комплектуючих, ремонт пошкоджень корпуса або здійснити ряд інших маніпуляцій. Перемотка асинхронного двигуна при умові, що вона здійснюється грамотним спеціалістом з використанням хорошого обладнання зможе забезпечити чітку роботу кожному елементу та виробу вцілому.

    Перемотка асинхронного двигуна на найвищомурівні здійснюється спеціалістами ПП "Енергоремкомплект".

    Замовити перемотку асинхронного двигуна можна за телефоном. Контактні номери вказані на цьому сайті.


    Про нас

    Ми слідкуємо за останніми розробками та новинами від виробників промислового обладнання, та залюбки поділимося досвідом в таких питаннях, як ремонт електродвигунів, продаж насосів, та іншого обладнання.